Fotowedstrijd - Sportprijs Utrecht

Fotowedstrijd

Maak jij de mooiste sportfoto van 2017?

Heb jij dit jaar in de gemeente Utrecht een mooie sportfoto gemaakt? Of sta jij dit jaar met je camera of mobiel nog langs de lijn of op het veld van je favoriete Utrechtse team? Doe dan mee aan de Utrechtse sportfoto van 2017! Uit alle inzendingen kiest een vakjury de beste foto’s. De foto met de meeste likes op Facebook wint de publieksprijs.

Wederom organiseren het Mulier Instituut en de VSU (Vereniging Sport Utrecht) dit jaar de fotowedstrijd ‘Utrechtse sport in beeld’. Met een zoektocht naar de mooiste Utrechtse sportfoto van het jaar laten de twee Utrechtse organisaties de mooiste Utrechtse sportmomenten van het jaar nog eens beleven.

De mooiste Utrechtse sportfoto is wederom een categorie tijdens de Sportprijs Utrecht waar op 14 februari 2018 ook de beste Utrechtse sporters, verenigingen en vrijwilligers van het jaar worden gekozen.

Foto’s kunnen t/m 14 januari 2018 worden gemaild naar fotowedstrijd@sportutrecht.nl of worden gedeeld via Twitter @VSUONM  met #sportfoto030. Alle inzendingen krijgen een plek in het fotoalbum Utrechtse Sportfoto 2017.

Klik hier voor het reglement van de fotowedstrijd ‘Utrechtse Sportfoto 2017’ en bekijk hier de inzendingen van vorig jaar om inspiratie op te doen.

Wil je van een pro horen hoe je de mooiste sportfoto’s maakt? Kom 29 november naar lezing sportfotografie van Dean Mouhtaropoulos.

All you need is love

Dit jaar zal er een extra prijs worden uitgereikt aan de foto die het beste het thema ‘liefde in de sport’ laat zien. Dus heb je nog een foto die perfect binnen dit thema valt? Stuur deze dan naar fotowedstrijd@sportutrecht.nl en geef aan waarom juist deze foto de liefde in de sport uitstraalt.