Partners - Sportprijs Utrecht

Partners

Mede dankzij de bijdrage van diverse partners kunnen we van de Sportprijs een groot succes maken. De gastheer van de avond: de Jaarbeurs voor de prachtige locatie. Verder gaat dank uit naar de onderstaande partners.

Ook partner worden? Neem contact op met info@sportutrecht.nl.

i-aspect-logo02_BEAMEN sportprijs site
mi_logo_met-onderschriftbroekenbuuren-logo-verkleind
foto_bestand_52ologo (1)Logo LunaWorx

Jaarbeurs Utrecht als gastheer


Opgericht in 1916 om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed te stimuleren. Nu bijna 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van Jaarbeurs. Daar zetten zij zich samen dagelijks voor in. Jaarbeurs biedt een kleurrijk palet aan beurzen, summits, toonaangevende online platforms en spraakmakende locaties voor beurzen, congressen en events. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.
Jaarbeurs is zoveel meer dan een beursbedrijf alleen, een plek of een ruimte. Zij inspireren, motiveren en activeren handel. Want daar ligt ook hun kracht. Zij zetten de schijnwerpers aan en ze bieden een groots podium. Dat vraagt om passievol handelen en denken. Én om steeds weer grensverleggend bezig te zijn met het verbinden van mensen en markten, fysiek en digitaal.

 

Gemeente Utrecht


Utrecht sportief én gezond
Sporten is goed voor het dagelijks leven van de Utrechter. Naast ontspanning, beweging en de gezondheid zorgt het ook voor talentontwikkeling en het ontmoeten van nieuwe mensen. Topsporters, vrijetijdssporters, sporters met of zonder een beperking: iedereen die wil sporten of bewegen, moet dat kunnen doen. Met sportevenementen, sterke en gevarieerde verenigingen, goede sportlocaties en een aantrekkelijke buitenruimte zorgen we voor een goed en aantrekkelijk sportklimaat. Wilt u meer lezen over sporten in Utrecht? Kijk dan op www.utrecht.nl/sport.

 

i-Aspect voor de oplevering van de website


Internetbureau i-Aspect is een fullservice internetbureau in het hartje van Utrecht. Met ruim 14 jaar ervaring, een team van specialisten in verschillende disciplines en een uitstekend netwerk van sterke partners kunt u bij ons terecht voor websites, webshops en online marketing.

 

Heuvelman Sound & Vision voor filmpjes en technische ondersteuning


Heuvelman Sound & Vision B.V. is totaalleverancier in de audiovisuele dienstverlening. Beleven, partnerschap en vertrouwen zijn de drie kernpunten in hun bedrijfsfilosofie.
Met hun audiovisuele middelen, expertise en creativiteit bieden zij u altijd onderscheidende en passende concepten aan die u helpen úw successen te realiseren. Zij zijn gespecialiseerd in alle onderdelen van audiovisuele dienstverlening.
Heuvelman Sound & Vision B.V. is uw partner in de AV-branche.

 

Match Sports Media Solutions voor regie tijdens avond


Door sport te benaderen als een vermakelijk publieksevenement kunnen ze een bijzonder tintje geven aan ieder sportevenement. Beleving van het publiek is wat centraal staat en daar draagt zowel de sport zelf als de productie er omheen aan bij. In nauwe samenwerking met de organisatie ontwerpen en produceren zij zodat u van uw sportevenement een vermakelijk publieksevenement maakt. MATCH ontwerpt, U verkoopt.

 

Lunaworx voor het ontwerpen van de prijzen


Het Utrechtse bedrijf Lunaworx is verantwoordelijk voor het ontwerp van de sportprijs. Dit creatieve projectbureau staat voor inspirerende, duurzame concepten en vormgeving van film, evenementen, kunst -en culturele projecten.

 

Anneke Kapteyn voor de bloemen van de winnaars en aankleding in de zaal


Bloemsierkunst Anneke Kapteyn bestaat al sinds 1960, opgericht door Anneke Kapteyn maar sinds 1979 in handen van de familie Groen. De gezellige buurtwinkel van toen is uitgegroeid tot een op de zowel zakelijke als particuliere markt gerichte onderneming met 13 enthousiaste vakbekwame medewerkers. Naast een zeer ruim assortiment aan bloemen hebben wij tevens ruime keus in woon- en interieurartikelen.
Wij krijgen iedere dag verse bloemen aangeleverd en ons assortiment is dan ook meer dan uitgebreid te noemen. Onze inkoop beslaat de drie grootste veilingen van Nederland, waar het wereldassortiment aan bloemen wordt aangeboden. Met andere woorden, alles wat in de wereld te koop is kunt u bij ons krijgen. Hierdoor kunnen wij ingaan op uw specifieke wens.

 

Live Beamen – Pjotr Wiese


Live Beamen, directe foto projectie op uw feest.
De foto wordt genomen, via WiFi draadloos doorgezonden en direct geprojecteerd. Live Beamen werkt verbindend en sfeerverhogend. Het is een aangename, interactieve en verrassende aanvulling voor bruiloften, evenementen, congressen, borrels, recepties & feesten.

 

Broek & Buuren voor organisatorische ondersteuning van het Live Beamen


Broek & Buuren zorgt voor de organisatorische ondersteuning van het Live Beamen. Zij zetten theater, media en evenementen in om bedrijfsprocessen en verandertrajecten te ondersteunen. Ze creëren een frisse beleving, leerervaring, interventie of gezamenlijke herinnering die er écht binnenkomt en beklijft. Om zo werknemers te motiveren, hen beter te laten samenwerken en met plezier succesvol(ler) te laten zijn.

 

Maxtension voor print- en signwerk


Wij voeren reclameprojecten uit in de breedste zin des woords. Van het aankleden van Events en Festivals tot winkelketens, bouwlocaties en sportclubs. Gedurende het gehele proces houden zij de regie en garanderen zij voor al onze projecten een absoluut top resultaat. Zij leveren kleine en grote spandoeken, peesframes, blinde frames en mega reclameframes voor optimale exposure. Ook leveren zij stickers en bent u voor het beletteren van uw gevel, etalage of auto bij ons aan het juiste adres.

 

Mulier Instituut voor de samenwerking met de fotowedstrijd


Het Mulier Instituut is een onafhankelijke en landelijke opererende stichting, die werkt zonder winstoogmerk. Het doel van het Mulier Instituut is de bevordering van de sociaal- wetenschappelijke kennisontwikkeling en beleidseffectiviteit op het terrein van sport.