Geert-Jan van Dijken clubheld amateursport - Sportprijs Utrecht

Geert-Jan van Dijken clubheld amateursport

Geert-Jan van Dijken is de Clubheld van 2016! De vrijwilliger van tennisclub Iduna uit Utrecht ging er met een cheque van 10.000 euro vandoor, die ten goede komt aan de vereniging. De vijftien clubhelden van de amateursport die naast de hoofdprijs grepen, kregen een cheque van 400 euro.

Vanuit alle hoeken van het land kwamen de genomineerden voor de prijs clubheld van het jaar naar Zeist. De zestien kandidaten werden geïntroduceerd met filmpjes van een minuut en beantwoordden daarna een paar korte vragen van presentator Erben Wennemars. Daarna trok de jury zich terug om de Clubheld te kiezen. De jury bestond uit oud-profvoetballer en GVVV-coach John de Wolf, turnster Sanne Wevers en AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis.

Clinics
De eerste prijs ging deze avond naar Geert-Jan van Dijken van de Utrechtse tennisclub Iduna. Van Dijk is bij Iduna actief als bestuurslid van de technische commissie, hij verzorgt clinics voor de jeugd en vluchtelingen en initieert talloze evenementen om de onderlinge band binnen de club te versterken. Ook zat hij eerder in de sponsorcommissie en verzorgde hij drie jaar lang conditietraining.

Sportprijs Utrecht 2016
Ook voor de Sportprijs Utrecht is de organisatie op zoek naar die vrijwilliger die altijd klaarstaat voor de club. Doe daarom niet alleen een voordracht voor AD Clubheld maar geef hem/haar ook op voor de titel Utrechtse Sportvrijwilliger van 2016. Doe voor 15 december 2016 hier je voordracht. Op woensdagavond 15 februari 2017 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke avond in de Jaarbeurs Utrecht.

© Foto: Ruud Voest