i-Aspect nieuwe partner Sportprijs Utrecht - Sportprijs Utrecht

i-Aspect nieuwe partner Sportprijs Utrecht

i-Aspect is sinds dit jaar partner van de Sportprijs Utrecht. Zij zijn verantwoordelijk voor de oplevering van deze nieuwe website van de Sportprijs Utrecht.

Digitale sprong voorwaarts
“Qua nieuwsvoorziening is er een enorme slag gemaakt’’, zegt Dave van Schaik, eigenaar van i-Aspect en eindverantwoordelijk voor de oplevering van de nieuwe website. “Met www.sportprijs-utrecht.nl laten we zien dat Utrecht rijk is aan verschillende, talentvolle sporters en welke knappe prestaties er jaarlijks allemaal behaald worden. Deze sportieve wapenfeiten worden per categorie (7 in totaal) in nieuwsberichten geplaatst, maar ook bijgehouden in een heus ‘kampioenenoverzicht’. Daarnaast staat de site stampvol boeiende beelden en vlotte video’s. Tenslotte kun je hier stemmen op jouw favoriet.”

Sport-i-eve samenwerking
i-Aspect positioneert zich graag als een groene en sportieve onderneming die graag zijn netwerk uitbreidt. “Ik vind het leuk om iets te doen voor Utrecht en heb iets met sport. Na een avond aanwezig te zijn geweest bij een bijeenkomst van de VSU was die link snel gelegd. Vervolgens zijn we samen gaan brainstormen over de nieuwe invulling van de website en hebben op basis daarvan een lay-out gekozen die het beste bij de Sportprijs Utrecht past. De site moet immers wel een duidelijke boodschap verkondigen en gebruiksvriendelijk zijn voor de doelgroep,” aldus een enthousiaste Dave.

i-Aspect
i-Aspect is een full-service internetbureau gespecialiseerd in websites en webshops, gelegen in het hartje van Utrecht. i-Aspect bestaat ruim 17 jaar en beschikt over een team van specialisten. Naast websites en webshops, bieden ze een aantal mooie producten zoals Crossretail. Een omni-channel product wat branchegericht wordt aangeboden.

Bekijk hier het overzicht van alle partners.