Juryfavorieten fotowedstrijd Utrechtse Sportfoto 2016 bekend - Sportprijs Utrecht

Juryfavorieten fotowedstrijd Utrechtse Sportfoto 2016 bekend

De vakjury van de fotowedstrijd ‘Utrechtse sport in Beeld’ heeft uit meer dan 100 inzendingen 15 favorieten gekozen. Een van deze 15 foto’s zal tijdens het Utrechtse sportgala op 15 februari de vakjuryprijs voor beste Utrechtse sportfoto van 2016 overhandigd krijgen.

Voor de fotowedstrijd Utrechtse Sportfoto van 2016 zijn ruim 100 inzendingen opgestuurd. De jury, bestaande uit professioneel fotografe Ankie Hogewind, Jan Dankbaar (beeldredacteur AD/UN), Hanneke van der Marel (directeur VSU) en Koen Breedveld (directeur Mulier Instituut) heeft alle foto’s beoordeeld. De jury was onder de indruk van de kwaliteit van de ingezonden foto’s, de variëteit in het aanbod en de positieve sfeer die de meeste foto’s opriepen.

Tijdens de feestelijke uitreiking van de Sportprijs Utrecht op woensdag 15 februari 2017 – waar onder meer de Utrechtse Sportman en Sportvrouw van 2016 worden gehuldigd – worden ook de winnaars van de fotowedstrijd bekend gemaakt.

Naast de vakjuryprijs dingen alle foto’s ook mee naar de publieksprijs. De foto met de meeste likes op Facebook wint de publieksprijs. Welke foto is jouw favoriet? Bekijk het fotoalbum Utrechtse Sportfoto 2016 voor een overzicht van alle inzendingen en like jouw favoriet!

Bekijk hieronder de verschillende juryfavorieten en breng je stem uit!