Prijzen voor Sportprijs Utrecht in speels nieuw jasje - Sportprijs Utrecht

Prijzen voor Sportprijs Utrecht in speels nieuw jasje

Woensdag 17 februari vindt de 45ste editie van de Sportprijs Utrecht weer plaats. De prijzen die de zeven sportieve winnaars – sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportcoach, sportvereniging en sportvrijwilliger – overhandigd krijgen hebben dankzij het creatieve projectbureau Lunaworx een geheel nieuw uiterlijk gekregen. Voor elke titelhouder staat een flitsende fakkel klaar van doorzichtig kunsthars.

Tijdens het ontwerp van de speelse sportprijzen hebben de Utrechtse creatievelingen zich laten inspireren door de komende Olympische Spelen. In de fakkel zelf, gemaakt van transparante giethars, komen de driehoekjes van het Sportprijs Utrecht logo terug. Binnenin de doorzichtige vlammenzee bevinden zich kleurige miniatuur poppetjes en sportattributen die verwijzen naar de sport van de genomineerden. Tot slot staat het vlammende geheel stevig verankerd op een ereschavot van gerecycled multiplex.

Tijdens de avond van de Sportprijs Utrecht is in de foyer een presentatie te vinden over de creatieve totstandkoming van de prijzen.

Wie de originele sportprijzen uiteindelijk echt in ontvangst mogen nemen blijft natuurlijk nog even geheim tot woensdagavond 17 februari! Maar wellicht dat u al kunt raden wie de prijs van de foto meer naar huis mag nemen?!

Meer weten over Lunaworx: zie http://lunaworx.nl/ of bekijk hun Facebookpagina.

 

Volgend artikelRUS Rugbysters