Schippers: Ik kan, boem, vanuit het niets boos worden - Sportprijs Utrecht

Schippers: Ik kan, boem, vanuit het niets boos worden

In deze koude wintertijd heeft Dafne Schippers geen wedstrijden. Genoeg redenen om te denken dat ze lekker vrij is, maar niets lijkt minderwaar. In een interview met het AD vertelt Dafne dat ze in deze periode veel zwaarder trainen dan in het zomerseizoen. ‘’Soms ben ik na een ochtendtraining helemaal gesloopt en komt mijn vriend (de bekende dj Nicky Romero, red.) net zijn bed uit. Kijkt hij mij echt aan van: wat heb jij nou weer gedaan? Hij gaat meestal ’s avonds pas naar zijn werk. Nou, dan kom ik de bank niet meer af’’, aldus Dafne Schippers.

Benieuwd naar het hele interview met Dafne Schippers over de sprint in de nacht van 18 augustus naar zilver op de 200 meter? En hoe ze daar nu, ruim vier maanden later, op terug kijkt? Lees dan hier hele artikel.