Stemmen: Sportaanbieder 2021 - Sportprijs Utrecht

Stemmen Sportaanbieder 2021

buitenwand met dak middag

Boulderhal Energiehaven
Toen alles -en zeker de binnensport– begin 2020 echt op slot zat, bedacht Boulderhal Energiehaven de oplossing en kwam met twee klimwanden buiten, op de parkeerplaats. Met valmatten, verlichting. In januari 2021 bouwden zij daar een derde klimwand bij en plaatsten een overkapping tegen de neerslag. Dat trok ook de aandacht van klimmers van ver buiten de stad. De jury waardeert de creativiteit bij deze sportaanbieder met een nominatie.

SC Antilope
Tijdens de lockdowns vonden veel sportverenigingen alternatieven om te kunnen blijven sporten. Wat dat betreft waren de pleintjestrainingen en online ‘challenges’ bij SC Antilope niet zozeer bijzonder, wel omdat het om rolstoelbasketbal gaat en sporten voor gehandicapten ook zonder corona al geen vanzelfsprekendheid is. De inspanningen van het kleine SC Antilope werden beloond met een stijging van het ledental, wat de jury alles bij elkaar waardeert met een nominatie.

© Daan Kalksma

2021 Fotostudio Red Green Blue Sportprijs Utrecht Stemsite 009 VVU

VV Utrecht
De jury nomineert VV Utrecht voor de promotie van de club naar de eredivisie (vrouwen) en dan vooral vanwege het plan dat erachter zit. De afgelopen jaren heeft VV Utrecht stap voor stap gebouwd aan de organisatie, van verbeteringen van de jeugdopleiding tot de samenwerking binnen Sportcampus Traiectum, en zo toegewerkt naar het moment. Opvallend is de afspraak met de bond dat alle teams (geregeld) hun thuiswedstrijden spelen voorafgaande aan het thuisduel van het eerste vrouwenteam, waarmee in sporthal Galgenwaard een sfeervolle clubdag ontstaat.

©Fotostudio RedGreenBlue

This poll is no longer accepting votes

STEM OP