Stemmen: Sportvrijwilliger 2021 - Sportprijs Utrecht

Stemmen Sportvrijwilliger 2021

Luus van Mierlo (Turn4U)
Bij haar turnvereniging spreken ze niet voor niets over haar als een schaap met vijf poten. Ze is bestuurslid, coördineert de vrijwilligers, zet zich in voor de communicatie en kleding, valt in als trainster, steekt de handen uit de mouwen bij elke andere klus die voorbij komt en weet anderen te enthousiasmeren dat ook te doen. Geen wonder dat ze bij Turn4U Luus van Mierlo op handen dragen. Wat de jury betreft is haar nominatie vanzelfsprekend.

©Fotostudio RedGreenBlue

Richard Smits en Fons Visser (USV Hercules)
De één staat al vele jaren elke doordeweekse ochtend klaar om ouderen te enthousiasmeren voor een potje tennis en raakte zo ook verbonden aan de Derde Helft. Dat werd door de ander in het leven geroepen, ruim twee jaar geleden, om ouderen een fijne vrijdagmorgen te bezorgen, met koffie, een krantje en sport als middel. Dat verleidde de jury ertoe om de één (Richard Smits) en de ander (Fons Visser) samen te nomineren voor hun initiatieven.

©Fotostudio RedGreenBlue

Iris Steverink (AV Phoenix)
Het is ondoenlijk om al het werk van Iris Steverink voor haar club op te sommen. De solide financiële positie van AV Phoenix was haar verdienste in de jaren dat ze penningmeester was. Ook haar inzet als wedstrijdleider (en scheidsrechter, jurylid, tijdwaarnemer) springt eruit. Daarbij geeft de duizendpoot van Phoenix ook nog cursussen als docent jurylid. Al 25 jaar organiseert ze wedstrijden voor haar club, maar ook zodra er in Utrecht (inter)nationale wedstrijden worden georganiseerd. Bij Phoenix kunnen ze bouwen op Iris Steverink.

©Fotostudio RedGreenBlue

This poll is no longer accepting votes

STEM OP