Fotowedstrijd - Sportprijs Utrecht

Fotowedstrijd

Heb jij dit jaar in de gemeente Utrecht een mooie sportfoto gemaakt? Of sta jij dit jaar met je camera nog langs de lijn of op het veld van je favoriete Utrechtse team? Doe dan mee aan de Utrechtse sportfoto van 2019! Uit alle inzendingen kiest een vakjury de beste foto’s. De foto met de meeste stemmen in het fotoalbum op de website wint de publieksprijs.

Wederom organiseren het Mulier Instituut en SportUtrecht dit jaar de fotowedstrijd ‘Utrechtse sport in beeld’. Met een zoektocht naar de mooiste Utrechtse sportfoto van het jaar laten de twee Utrechtse organisaties de mooiste Utrechtse sportmomenten van het jaar nog eens terugkomen.

De mooiste Utrechtse sportfoto is wederom een categorie tijdens de Sportprijs Utrecht waar op 12 februari 2020 ook de beste Utrechtse sporters, verenigingen en vrijwilligers van het jaar worden gekozen.

Foto’s kunnen t/m 12 januari 2020 worden gemaild naar fotowedstrijd@sportutrecht.nl of worden gedeeld via Twitter @Sport_Utrecht of Instagram met #sportfoto030. Alle inzendingen krijgen een plek in het fotoalbum Utrechtse Sportfoto 2019.

Klik hier voor het reglement van de fotowedstrijd ‘Utrechtse Sportfoto 2019’ en bekijk hier de inzendingen van vorig jaar om inspiratie op te doen