Reglement - Sportprijs Utrecht

Sportprijs Utrecht

De Sportprijs is een feestelijke avond waar de sport in Utrecht in het zonnetje wordt gezet. Verschillende mensen worden tijdens deze avond beloond door de prestaties die ze gedurende het jaar hebben neergezet. De feestelijke avond wordt compleet gemaakt door verschillende fantastische acts!

Elk jaar wordt in februari de Sportprijs Utrecht georganiseerd in de Jaarbeurs. Tijdens dit evenement worden de sportman, sportvrouw, sporttalent, sportcoach, sportvrijwilliger, sportploeg en sportvereniging van het jaar gekozen. Begin januari zullen de genomineerden bekend worden gemaakt en zullen de stempolls open gaan. Er kan vanaf dat moment tot aan begin februari gestemd worden op jouw favoriet!
Naast de stemmen van het publiek, kiest de jury ook een favoriet per categorie. Samen worden de resultaten bij elkaar opgeteld en daaruit komen de winnaars naar voren.

De Sportprijs wordt op een feestelijke manier ingevuld. Er zijn verschillende muzikale acts die het publiek voorzien van het nodige entertainment. Tussen de acts door zullen de winnaars per categorie worden uitgereikt. Gezamenlijk wordt de sport gevierd op deze mooie avond.

Fotowedstrijd
Daarnaast wordt tijdens de Sportprijs de ‘sportfoto van het jaar’ gekozen. Gedurende het hele jaar kunnen foto’s ingezonden worden naar fotowedstrijd@sportutrecht.nl. Tijdens de Sportprijs worden twee prijzen uitgereikt, namelijk de juryprijs en de publieksprijs. De juryprijs wordt gekozen door de jury. De publieksprijs wordt uitgereikt aan de foto die de meeste ‘likes’ heeft in het foto album op de Facebookpagina van SportUtrecht.

Criteria
Er zijn verschillende criteria waar aan moet worden voldaan om mee te kunnen doen aan de Sportprijs.

Klik hier voor de volledige criteria per categorie!